Beoefenaar

Nana Connehaye / Shiatsu Beoefenaar

Op haar 28 jaar zat Nana onverwacht twee dagen vast in New York. Dat bracht haar in een alternatieve boekenwinkel ergens in Manhattan. Sindsdien is haar interesse in alternatieve geneeskunde en aanverwante onderwerpen blijven groeien.

 

Ze reisde 20 jaar de wereld rond en bracht van overal iets mee. Ze volgde verschillende cursussen op haar zoektocht naar haar echte passie: aikido, rebirthing, numerologie, astrologie, yoga, chakraleer, geobiologie, Bachremedies, cranio sacraaltherapie, Californische-, vitale-, vlindermassage,  Silva Ultramind, Tai Chi, transformational breathing, Reiki, voedingsleer (volgens de 5 elementen, medicinaal, vegetarisch), Aura-Soma, oorkaarsen, stoelmassage, Seiki, Feng Shui, ujjiayi pranayama ademhalingstechniek.

 

Uiteindelijk bracht haar al dit tot de volledige opleiding Shiatsu therapeute, waarna ze haar eigen praktijk opende in 2004. Ondertussen blijft ze haar kennis uitbreiden door allerhande cursussen, workshops en lezingen bij te wonen.

 

In 2008 bracht haar interesse haar na zoveel jaren weer eens naar de Verenigde Staten waar ze een intensieve cursus volgde bij een Indiaanse Sjamaan, gekend onder zijn westerse naam als Clay Miller, in de woestijnen van Arizona en de zweethut ceremonie met Bear Cloud.

 

In 2013 vervolledigde ze haar opleiding in honden acupressuur bij Tallgrass Institute in Oregon, VS.

 

Sinds 2018 is er in de volledig vernieuwde praktijk ook een zwembad voor de honden. Haar doel is hier zowel de honden als hun baasjes in evenwicht te brengen en gezond te houden.

 

Naast het Nederlands kan je door Nana ook geholpen worden in Frans en Engels. In het Duits en het Spaans kan ook, maar niet zo vlot.